Întreținere Auto / Moto
 
Întreținerea regulată a automobilelor și motocicletelor prelungește durata de exploatare a lor și reduce riscurile de uzură prematură a componentelor. 
1. Schimbul de ulei și filtre regulat va prelungi durata de viață a motorului precum și păstrarea caracteristicilor lui. Schimburile de ulei se fac în funcție de specificația producătorului.
2. Schimbul de lichide (ulei cutie viteze, ulei diferențial, antigel, lichid de frână) se face conform schemei de intreținere corespunzător fiecărui model de automobil sau motocicletă. 
2a. Motocicletele care au transmisia pe lanț deschis au nevoie de curățare și gresare a lanțului în mod regulat la 1000km-1500km. Gresarea lanțului se face cu ulei special pentru lanțuri care au O ringuri de cauciuc.
3. Verificarea încărcării bateriei precum și verificarea bateriei este importantă pentru întreținerea automobilelor și a motocicletelor (se recomandă deconectarea lor pe perioada de stocare).
4. Verificarea și schimbul de anvelope regulat. Un set de anvelope noi îmbunătățește ținuta de drum a unui automobil (accelerare, virare și frânare).
Anvelopele noi pentru o motocicletă va schimba ținuta de drum dar și caracterul motocicletei. 
Anvelope neuniform uzate sugerează o geometrie a direcției atipică, sau poate uzura prematură a componentelor din suspensie (bucși, bielete, capete bară, pivot etc.)
121639290_1293877730954410_4639515587149
Schimb%20Ulei_edited.jpg
IMG_0096.JPG
sigla.jpg