Vulcanizare
1. Schimb Anvelope - Schimb anvelope uzate sau de sezon iarnă/vară sau vară/iarnă 
2a. Echilibrare Roți Auto - Echilibrarea roților după ce s-au montat alte anvelope sau după repararea unei pene este foarte importantă pentru automobil. Echilibrarea se face prin plasarea unor greutăți opus unui punct de dezechilibru al roții determinat de mașina de echilibrat roți.
2b. Echilibrare Roți Moto - Echilibrarea roților moto se face prin testarea statică a roților iar greutățile se aplică tot opus punctului de dezechilibru insă greutatea se aplică pe mijlocul jantei sau împărțită. 
3. Vulcanizarea - repararea penelor se execută prin umplerea găurii existente cu un șnur, aceasta este o reparație rapidă pentru perforări mici. În celelalte cazuri repararea penelor se face cu petice, operație care necesită demontarea anvelopei, curățarea zonei de aplicare a peticului, aplicarea unui adeziv special, iar abia apoi aplicarea peticului pe zona perforată. 
GorG0Info: În lateral sunt informații schematice care explică fiecare dimensiune de pe anvelopă și jantă, acestea vor ajuta la alegerea anvelopelor și/sau a jantelor potivite pentru mașina care o aveți.
informatii%20janta_edited.jpg
Informatii anvelopa.JPG
sigla.jpg